Cpanel
SA56omslag Nr 56 av Strödda Annotationer lämnade pressarna lagom till föreningens höstmöte den 24 oktober 2016 och innehåller som vanligt mycket för länets alla släktforskare. Huvudartikeln handlar om två urmakare i Närke.

SA55omslag Nr 55 av Strödda Annotationer lämnade pressarna lagom till föreningens vårmöte den 23 februari 2016 och innehåller som vanligt mycket för länets alla släktforskare. Huvudartikeln handlar om ett bokprojekt utöver det vanliga - 18 år i Sydafrika.

Omslag Strödda Annotationer nr 54, hösten 2015 Nr 54 av Strödda Annotationer lämnade pressarna lagom till föreningens höstmöte den 27 oktober 2015 och innehåller som vanligt mycket för länets alla släktforskare. Huvudartikeln handlar om Lotten - en äventyrerska.

Omslag Strödda Annotationer nr 53, våren 2015 Nr 53 av Strödda Annotationer lämnade pressarna lagom till föreningens årsmöte (24 februari 2015) och innehåller som vanligt mycket för länets alla släktforskare. Huvudartikeln handlar om försök att hita faderskap med hjälp av DNA.

Omslag Strödda Annotationer nr 52, hösten 2014 Nr 52 av Strödda Annotationer lämnade pressarna lagom till föreningens höstmöte i oktober 2014 och innehåller som vanligt mycket för länets alla släktforskare. Huvudartikeln handlar om en vargavinter för 200 år sedan - en berättelse apropå vargar.

Du är här: Hem Föreningen Tidningar Strödda Annotationer